Απεργία Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

Αύριο Πέμπτη 26 Νοέμβρη 2020 πολλοί από εμάς δεν θα μπορέσουμε να απεργήσουμε γιατί πολύ απλά έχουμε μείνει χωρίς αντικείμενο εργασίας 9 μήνες τώρα ,αλλά επιλέγουμε να στηρίξουμε όλους αυτούς που επιλέγουν να απεργήσουν και να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε για τις ζωές μας και για το μέλλον μας.

Δεν υψώνουμε απλά κραυγή αγωνίας, απαιτούμε από την κυβέρνηση να προσλάβει ΑΜΕΣΑ γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό στο Ε.Σ.Υ., να δημιουργήσει ΑΜΕΣΑ νέες Μ.Ε.Θ., να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές για να μη συνεχίσουμε να θρηνούμε και άλλους νεκρούς. Απαιτούμε όσο η κοινωνία βιώνει τη μεγαλύτερη υγειονομική κρίση, όσο οι πολίτες «μένουν σπίτι», η Κυβέρνηση να σταματήσει να καταθέτει και να ψηφίζει νέα νομοσχέδια υποθηκεύοντας το μέλλον όλων των εργαζομένων. Οι κατακτήσεις των εργαζομένων ενός ολόκληρου αιώνα δεν αλλάζουν εν κρυπτώ, με απαγορεύσεις συναθροίσεων και κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

  • Μ.Ε.Θ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ Ε.Σ.Υ. - ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Συμμετέχουμε στη κινητοποίηση με ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ αύριο ΠΕΜΠΤΗ 26/11 ώρα 10:30 π.μ. από το Πεδίον του Άρεως που θα καταλήξει στο Υπουργείο Υγείας. Για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού στις μηχανές θα επιβαίνουν μόνο οι οδηγοί.

Με αυτό τον συμβολικό τρόπο και λαμβάνοντας όλα τα υγειονομικά μέτρα των αποστάσεων, συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των υγειονομικών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την υπεράσπιση του δημόσιου συστήματος υγείας και την αντιμετώπιση των αναγκών των πολιτών μπροστά στην εξάπλωση της πανδημίας και μαζί τους διεκδικούμε:

  • Μαζικές προσλήψεις προσωπικού.
  • Αύξηση της χρηματοδότησης για την κάλυψη των δημοσίων δομών.
  • Ανάπτυξη κλινών Μ.Ε.Θ. με άμεση στελέχωση.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Ο. Τ.
ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΛΥΡΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΧΟΡΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΤ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ & ΛΟΙΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ