Νέα γραφεία ΣΤΑΖΟΕ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ στο νέο μας γραφείο, Γλάδστωνος 10, στον 6ο όροφο. Με δανεικές καρέκλες, δανεικό γραφείο και το νέο μέλος Μάριο Μαρουλή, που αντικατέστησε το συνέδελφο Βασίλη Μπεζιργιάννη.

Ο χώρος είναι μικρός (γύρω στα 10m²-15m²) και οι ανάγκες για έπιπλα και εξοπλισμό περιορισμένες. Παρόλα αυτά, πριν μπούμε στη διαδικασία να κάνουμε κάποιες αγορές και να σπαταλήσουμε χρήματα - από τα λίγα που έχουμε, θα κάνουμε μια λίστα με τον εξοπλισμό που θα καλύψει τις τρέχοντες ανάγκες του σωματείου και αν κάποιο από τα μέλη μας έχει κάτι από τη λίστα που του πιάνει χώρο ή δεν το χρειάζεται και θέλει να το προσφέρει (ή έστω να το δανείσει όσο δεν το χρησιμοποιεί) να μας ενημερώσει σχετικά. Ακολουθεί η λίστα.

 

  • Ηλεκτρονικός υπολογιστής. Laptop ή desktop για απλή χρήση όπως πλοήγηση στο ίντερνετ, κειμενογράφο, social media, skype κλπ. Οι περισσότεροι ξέρετε από αυτά. Δεν χρειαζόμαστε κάτι με μεγάλη επεξεργαστική ισχύ αλλά ούτε και κάτι πολύ παλιό που να μην μπορεί να σηκώσει έναν σύγχρονο browser με ανοιχτά tabs και ταυτόχρονα ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου.

  • Δύο ή τρία μικρά και απλά τραπεζάκια σαλονιού/καφενείου.

  • Επιπλο/ντουλαπάκι αρχειοθέτησης/αποθήκευσης

  • Βραστήρα, κούπες, ποτήρια κλπ

  • Κάποιες καρέκλες που να κλείνουν (λόγω χώρου)

 

Αυτά προς το παρόν.

 

Ηδη κάποιοι από το ΔΣ θα φέρουν κάποια πράγματα οπότε αν κάποιος έχει να προσφέρει κάτι ας στείλει ένα μήνυμα (αν είναι δυνατόν με φωτογραφία και διαστάσεις, αν πρόκειται για έπιπλο).

Επίσης, όποιος θέλει να περάσει για να δει από κοντά το χώρο μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για να κανονίσουμε να βρίσκετε εκεί κάποιος που έχει κλειδιά.