Ενημέρωση σχετικά με την Γενική Συνέλευση 23/10

Τη Δευτέρα 23/10 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση, με αρκετά χαμηλή συμμετοχή.Οι παρόντες ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ. του σωματείου μας.
Αναφέρθηκαν τα εξής:
-η πορεία της συγγραφής και παράδοσης των επαγγελματικών περιγραμμάτων του κλάδου μας, με απώτερο σκοπό την αναγνώριση του κλάδου και την ύπαρξη κωδικών ασφάλισης που να περιέχουν τις πραγματικές συνθήκες της εργασίας μας.
- οι δράσεις μας σχετικά με το εποχικό επίδομα, που περιλαμβάνουν παράσταση διαμαρτυρίας και συνάντηση με την αρμόδια υπουργό στο υπ. Εργασίας, καθώς και την συνεργασία με το αντίστοιχο σωματείο των χορευτών, που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα.
- η συνεργασία μας με το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) και η εντατικοποίηση ελέγχων για παραβάσεις στους χώρους εργασίας.
- οι παρεμβάσεις που έγιναν στο ΙΜΕ και στο «Passport Κεραμεικος».
- παρέμβαση από την Κατερίνα Βάμβα για ενημέρωση του σωματείου για το θέμα της αναγνώρισης της ειδικότητας του σχεδιασμού ήχου θεατρικών παραστάσεων, με αιχμή το θέμα που έχει προκύψει με το «Αθηνόραμα» και την άρνηση εκ μέρους του να συμπεριλάβει στα ετήσια βραβεία του την κατηγορία του ηχητικού σχεδιασμού.
- προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και ψηφοφορία που ανάδειξε την εφορευτική επιτροπή.