Εκθεση Music World Expo 2016

Η έκθεση είναι συνέχεια της επιτυχημένης έκθεσης του 2011 που επανέρχεται ανανεωμένη με σκοπό να αποτελέσει ετήσιο θεσμό και σημείο αναφοράς της ευρύτερης αγοράς στη χώρα μας, ενώ απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες (b2b) όσο και σε consumer κοινό.

Αντικείμενο της MusicWorldExpo είναι τα Μουσικά Όργανα, η Μουσική τεχνολογία, το DJing, τα επαγγελματικά συστήματα Ήχου, Φωτισμού και Εικόνας για κάθε είδος εφαρμογών και εγκαταστάσεων (Live, Studio & Installation για κάθε είδους εγκατάσταση).

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή 13 ΜΑΙΟΥ έως και Κυριακή 15 ΜΑΙΟΥ 2016 στο Ζάππειο Μέγαρο και αποτελεί τη δεύτερη και ουσιαστικότερη προσπάθεια για μια τέτοια διοργάνωση, που λόγο του μεγέθους και των ιδιαιτεροτήτων της Ελληνικής αγοράς θα έχει ταυτόχρονα consumer και b2b χαρακτήρα, καθώς απευθύνεται τόσο σε όσους παίζουν, γράφουν, παράγουν και αναπαράγουν μουσική, αλλά και σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τον ευρύτερο τομέα του ήχου, του φωτισμού και της εικόνας, στους τομείς του entertainment του Live και του installation. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια έκθεση που φιλοδοξεί να καλύψει επαρκώς όλους τους κλάδους της εγχώριας ‘μουσικής βιομηχανίας’ και του επαγγελματικού installation για κάθε χώρο που απαιτείται ηχητικός, φωτιστικός, οπτικοακουστικός εξοπλισμός, αυτοματισμοί κλπ.

H έκθεση MusicWorldExpo περικλείει όλο το φάσμα των εταιρειών που ασχολούνται με την εμπορεία, αντιπροσώπευση μουσικών οργάνων και προιόντων μουσικής τεχνολογίας, DJing εξοπλισμού, ηχητικών και φωτιστικών συστημάτων, αλλά και με όσους δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών σ’ όλους τους παραπάνω τομείς. Το σημαντικότερο όλων όμως, είναι ότι πρόκειται για μια ‘ανοικτή’ έκθεση που απευθύνεται σε όσους έχουν ερασιτεχνική ή επαγγελματική σχέση με τη μουσική αγορά και την αγορά του entertainment σε όλα της τα επίπεδα.
Η έκθεση θα είναι πλαισιωμένη από συνεδριακές εκδηλώσεις, σεμινάρια για μουσική τεχνολογία, ήχο, φωτισμό κλπ, μουσικά event, καθώς και ζωντανά demo συσκευών και συστημάτων που θα πραγματοποιηθούν, έξω από την έκθεση, στον περιβάλλοντα χώρο του Ζαππείου.

Η MusicWorldExpo φιλοδοξεί να καταστεί θεσμός και μια φορά τον χρόνο να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλης της Ελληνικής Μουσικής και Τεχνολογικής Κοινότητας και των επαγγελματιών, σ’ έναν χώρο.

Επαφή

MusicWorldExpo

http://www.musicworldexpo.gr/